ERZURUM / PALANDÖKEN - Abdurrahmangazi Ortaokulu

Kamil BOZKUŞ - Okul Müdürü

Kars İli Selim İlçesinde 1967 yılında dünyaya geldim. İlk, Orta ve Lise tahsilimi Kars’ta tamamladım. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünden 1990 yılında mezun oldum.

1992 yılında Tunceli İli Pertek İlçesi Mustafa Kemal Lisesi’nde göreve başladım. Daha sonra sırası ile Erzurum İli Aşkale İlçesi Aşkale Lisesi, Aziziye  Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Adnan Menderes Lisesi, Turgut Özal Ortaokulu, Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu’nda öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 05.07.2019 tarihinde Palandöken İlçesi Abdurrahmangazi Ortaokulu’nda göreve başladım. Evli 1 çocuk babasıyım. Halen Abdurrahmangazi Ortaokulu Müdürü olarak görevime devam etmekteyim.